NOVINKY

arr3Reklama mhd Č.BTento měsíc  můžete spatřit naši reklamu v MHD České Budějovice na lcd obrazovkách.:) ... arr3Ukázka video systému ComelitUkázka video zvonků Comelit. Připravili jsme krátkou video ukázku  video systému Comelit pro bytový... arr3Náležitosti k provozu kamerového systému v bytovém domě.Při provozu  kameroveho systemu bychom meli dodrzovat jistych nalezitosti. Vše je detailne popsano v... arr3ABBDo nabídky služeb jsme přidali kompletní montáž audio video zvonků  Welcome midi ABB.  ... arr3Akce: Garáž-chatka-malý bytAkční nabídka: zabezpečte svoji garáž, chatku, či byt profesionálně alarmem Jablotron od 12429,-Kč... arr3LetákNáš nový leták :) Zobrazíte klikem zde.   ... arr3Leták 2018Náš nový leták :-) ...

KONTAKTY

KAMSY s.r.o.
Novohradská 1452/1
370 01 České Budějovice
tel: +420 391001234
info(a)kamsy.cz
Elektronik

 

Záruka:

  • Na jednotlivé prvky systému poskytujeme prodlouženou záruku výrobce 3 roky.

  • Při využití pravidelného servisu  od nás prodlužujeme záruku na 7 let.

  • Na provedení montáže poskytuje naše firma záruku 2 roky

 

Servis:

  • Naše firma Vám garantuje záruční i pozáruční servis.

  • Pro společenství a firmy poskytujeme také pravidelný servis.

     

      

Certifikace:

  • Naše montážní firma je certifikována ke kvalifikované montáži. Veškeré motáže provádíme v souladu s platnou legislativou.

 

 


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů